Etiquetas

martes, 11 de octubre de 2011

Mor Steve Jobs, fundador d'Apple.

Steven Paul Jobs (Sant Francisco, Califòrnia, 24 de febrer de 1955 – Pal Alt, Califòrnia, 5 d'octubre de 2011), més conegut com Steve Jobs, va ser un empresari i magnat dels negocis del sector informàtic i de la indústria de l'entreteniment nord-americà. Va ser cofundador i president executiu d'Apple Inc. i màxim accionista individual de The Walt Disney Company.


Va fundar la gran empresa Apple. L'evolució de la seva producció potser és entorn a el mouse i la pantalla tàctil de l'iPhone. Cap va ser el seu invent però va saber que fer amb ells millor que ningú. Va posar en contacte la intel·ligència de les persones amb les màquines. Va saber integrar tecnologies disperses pensant a l'inrevés: des del final del procés creatiu, és a dir, des de la gent. Malgrat alguns fracassos, sempre va sorprendre.


Steve Jobs va morir el 5 d'octubre de 2011, als 56 anys, a conseqüència d'un atur respiratori derivat de les metàstasis del càncer de pàncrees que li va ser descobert en 2004, pel qual en 2009 havia rebut un trasplantament de fetge. Les seves restes van ser enterrades el 7 d'octubre, en una modesta cerimònia privada, en el cementiri proper al seu domicili.


Serà llavors que l'objectiu de Steve Jobs era que aquests aparells formessin part de la nostra vida, fent-los receptors del nostre afecte. Sí, aaquesta és la gran finalitat de Steve: convertir a la tecnologia en vida.

  
 Fonts: Wikipèdia, Google.

3 comentarios:

  1. En realitat es una pena... aquest home podría haber fet moltes més coses

    ResponderEliminar
  2. Si... la veritat es que m'hauria agradat que encara fos viu :S

    ResponderEliminar